myphotobook Logo
Klapkaart staand

Klapkaart staand

Vanaf € 2,99

Kaartjes met foto ontwerpen

Wenskaarten brengen altijd een individuele boodschap over en kunnen voor allerlei gelegenheden gebruikt worden. Door je eigen kaartjes met foto te ontwerpen worde de boodschap nog persoonlijker. Is er een huwelijk in het zicht, is iemand bijna jarig of kijk je uit naar de geboorte van je nichtje of neefje? Het maakt niet uit of de wenskaart als bedankje of als felicitatie verstuurd moet worden. Ontwerp je eigen kaartjes met foto waardoor de wenskaart nog persoonlijker is. Myphotobook biedt het ideale kader om wenskaarten met je eigen foto te ontwerpen en waarna je de kaartjes bestellen kan. In onze Online Designer staan verschillende functies te wachten om een creatief en vooral hoogwaardig ontwerp te maken. Gebruik de achtergronden, illustraties en kaders om de zelfontworpen wenskaarten tot in het kleinste detail te perfectioneren. De ontwerptool kan als gratis software gedownload worden of de kaartjes met foto kunnen direct in de browser gemaakt worden.

Weenskarten met foto

Kaartjes online maken

Als je de soort wenskaart hebt uitgekozen, kan je meteen aan de slag met de kaartjes online maken. Bij myphotobook kun je namelijk in slechts een paar stappen kaartjes met foto ontwerpen. Dit doe je als volgt:


  1. Kies het type wenkaart en klik op "Ontwerp nu".
  2. Upload je foto en plaats deze op de kaart zoals je het zelf wilt.
  3. Kies een achtergrond die bij de foto past.
  4. Vul de wenskaart aan met een illustratie of eigen tekst naar keuze.

 

Natuurlijk wil je dat je wenskaarten perfect zijn. Bij kaartjes online maken heb je bij het ontwerpproces wellicht wat meer tijd nodig om na te denken. Als je niet 100 procent zeker bent van je ontwerp, kun je het in de Online Designer gedurende 16 dagen bewaren. Dit geeft je voldoende tijd om het best mogelijke resultaat te bereiken en je eigen perfectionist tevreden te stellen. Als je de kaartjes met foto’s gemaakt hebt, hoef je alleen nog maar je bestelling te plaatsen bij myphotobook. Daarna ontvang je de gepersonaliseerde wenskaarten binnen een paar dagen thuis.

Kaartjes bedrukken

Bij kaartjes bedrukken kan je kiezen uit verschillende formaten. Zoek je specifieke soorten kaartjes met foto? Geen probleem! Bij myphotobook weten we dat elke gelegenheid zijn eigen individuele karakter verdient. Daarom bieden we veel verschillende soorten wenskaarten aan. Het maakt niet uit of je een ansichtkaart, een klapkaart of een set tafelkaarten zoekt, tussen de verschillende soorten vind je de beste om jouw persoonlijke wenskaart te maken. De kaartsoorten kunnen onder andere in staand of liggend formaat gekozen worden. Waarbij je voor de kaartjes bedrukken ook nog wat spelingsruimte hebt in termen van breedte en lengte. Je kan de kaartjes bestellen in meerdere sets van 10 of 12. Bij kaartjes bedrukken en online kaartjes bestellen is de envelop uiteraard ook inbegrepen. Op alle soorten wenskaarten kan je bovendien na de bedrukking ook nog een persoonlijke boodschap schrijven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang een € 5 tegoedbon* en regelmatige aanbiedingen.

Je gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Je kunt je op elk gewenst moment van de nieuwsbrief afmelden.
*Geldt eenmalig per persoon gedurende 20 dagen op alle producten (behalve reeds afgeprijsde artikelen). Incl. btw, excl. verzending. Uitsluitend geldig op nieuwe bestellingen; niet in combinatie met andere kortingsacties of tegoeden. Minimaal bestellingbedrag 14,95 €.

Topproducten

  • Fotoboek hardcover A4 liggend
  • Fotoboek hardcover 30x30
  • Fotoboek op fotopapier hardcover A3 liggend
  • Fotoafdrukken vierkant

Over myphotobook

Betaalwijzen

myphotobook International

Colofon | Algemene voorwaarden | Privacy

Alle prijzen zijn inclusief BTW

© 2022 myphotobook GmbH

Inspiratie

  • Facebook

Download