Foto's op canvas en poster: deze en andere wanddecoraties online maken

Ontwerp je eigen fotoproduct in slechts enkele stappen
Zo simpel werkt het:
1
Lievelingsproduct
kiezen
2
Online
vormgeven
3
Je verheugen

Wanddecoratie zelf maken

Wanddecoratie zelf maken: Posters, alu dibonds en foto's op canvas van myphotobook zijn de mooiste mogelijkheid om een kamer zonder al teveel poeha in een nieuw jasje te steken. Simpelweg je wanddecoraties online bestellen, een spijker in de muur, je beeld ophangen, en klaar is Kees. Bij een foto poster doe je dat natuurlijk met plakband. Keuken saai? Hang een foto op canvas met een kleurrijke foto van een Peruaanse markt - gespot op je laatste reis - aan je muur. Ongezellige slaapkamer? Een poster van jou en je lief maakt het gelijk een beetje romantischer. Badkamer? Hoppakee, een alu dibond met een mooie Scheveningse zonsondergang aan de muur - een frisse bries! Al onze muurdecoratie kun je hartstikke simpel online bestellen.  

Je Foto op canvas of op een poster online bestellen

Bij myphotobook kunt je je wanddecoratie zelf maken - heel simpel met onze online editor. Je hoef alleen maar te kiezen of je liever een poster of een foto canvas will bestellen, je lievelingsfoto kiezen, en wij doen de rest voor je. Een paar dagen later levert de postbode je nieuwe muurdecoratie af. Nu wanddecoratie zelf maken!  

Foto canvassen en posters als foto cadeaus

"Dit jaar doen we niet aan grote cadeaus." Dat had je gedacht! Wanddecoratie online maken is een reuze-cadeau-idee! Natuurlijk hoeft het niet altijd de drie meter lange poster te zijn, ook op een kleiner formaat komen je foto op canvas, als posters of op alu dibond groots tot hun recht. Een foto poster is natuurlijk een leuk hebbeding voor een goede vriend of vriendin; onze foto canvas is een uitstekend cadeau-idee voor een feestelijke aangelegenheid zoals bijvoorbeeld een bruiloft of een jubileum.  

Je foto het stralende middelpunt - ons assortiment

Grote wanddecoraties zijn een echte blikvanger. Afhankelijk van het soort foto dat je kiest, tover je het karakter van je huis om: kosmopolitisch met gave reisfoto's als alu dibond, persoonlijk met familiefoto's als posters, kunstzinnig met stijlvolle stillevens als foto op canvas. Je kunt alle wanddecoraties online bestellen bei myphotobook, geheel naar jouw wensen vormgegeven. Voor de snelle beslisser is een poster een gouden greep. Een poster is veelzijdig doch goedkoop. Heb je iets kunstzinnigere verwachtingen? Kies dan voor een foto op canvas, zorgvuldig om een licht houten frame gespannen. Bijzonder goede gallerliekwaliteit biedt de alu dibond, je foto op een aluminiumplaat, optioneel zelfs achter acrylglas. Ons assortiment aan muurdecoratie:
  • Posters
  • Foto canvas
  • Alu dibond
  • Foto achter acrylglas

Posters

De poster is de duizendpoot onder de wanddecoratie: licht, veelzijdig, goedkoop en toch een trouwe ziel. Sinds de A3-poster in het midden van de Break-Out heeft de poster het een en ander aan ontwikkeling doorgemaakt: vandaag de dag is je poster niet binnen no time gekreukt en bleek, maar blijft in de houding: vanwege ons 250g/m2 Premium fotopapier ziet je poster er lang piekfijn uit. Hierboven staan alle formaten waarin je je poster kunt bestellen. En: haast alles is mogelijk - daar is zo'n beetje alles mee gezegd. Tussen de 20 x 20 cm miniposter en de 3 x 1 m reuzenposter liggen tientallen mogelijkheden waaruit je kunt kiezen - daar zit in elk geval iets passends bij. Ook als foto cadeau zijn posters uiteraard erg geschikt: persoonlijk en niet duur. Dus waar wacht je nog op? Bestel nog voor kerst een keur aan mooie posters!  

Foto op canvas

Tadaaa, de bestseller onder de wanddecoratie: ons foto canvas! Voor het fotocanvas drukken we je lievelingsfoto's op linnen en om een licht en stabiel houten frame gespannen. De natuurlijke structuur van het materiaal verleent je foto een buitengewoon kunstzinnige flair. Het myphotobook foto op canvas is er in meer dan 70 verschillende formaten, passend voor op elke muur. Wil je in een keer meerdere foto's op linnen hebben, dan kun je online een sfeervolle fotocollage op canvas vormgeven. En als je eens een andere muur in de spotlights wilt zetten: ons foto canvas is een creatief cadeau-idee voor bijzondere gelegenheden. En we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: online is je wanddecoratie in een handomdraai vormgegeven en besteld.  

Foto op alu dibond

Zijn naam is Bond, alu dibond. Achter deze deknaam verbergt zich een van de meest geraffineerde wanddecoraties die online te bestellen zijn. In tegenstelling tot een foto canvas wordt je foto in dit geval op premium fotopapier belicht en op een hoogwaardige aluminium plaat geplakt. Wil je het nog een tandje sjieker hebben? Dan kun je je alu dibond van een acrylglasplaat laten voorzien. De 3 mm dikke plaat zorgt voor stralende kleuren en beschermt je droomfoto tegen Uv-straling en invloeden van buitenaf. Het kogelvrije vest voor je foto, zeg maar. Een alu dibond ophangen is kinderspel: we leveren je alu dibond met een alu dibond ophangsysteem van hoge kwaliteit: daarmee hangt je wanddecoratie van museumkwaliteit binnen no time aan de muur.  

Muurdecoratie in topkwaliteit

Bij myphotobook vinden we het erg belangrijk dat je meer dan tevreden bent - het liefste extreem tevreden! We maken gebruik van hoogwaardig materiaal voor onze wanddecoratie. Dit materiaal verwerken we met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Als onze posters, foto canvassen of alu dibonds niet aan je hoge verwachtingen voldoen, neem dan contact met ons op. We komen samen hoogstwaarschijnlijk tot een oplossing. Natuurlijk geldt ook voor muurdecoratie onze geld-terug-garantie. Nu wanddecoratie zelf maken - of liever een andere foto cadeau?