Cadeautips: een foto cadeau zelf maken voor mannen, voor vrouwen, voor kinderen...

Ontwerp je eigen fotoproduct in slechts enkele stappen
Zo simpel werkt het:
1
Lievelingsproduct
kiezen
2
Online
vormgeven
3
Je verheugen

Foto cadeau zelf maken: duizend-en-een cadeautips

Foto cadeaus van myphotobook zijn de beste cadeautips die er zijn! Waarom? Omdat een foto cadeau persoonlijk is - er staat niet voor niets jouw persoonlijke lievelingsfoto op. Waarom nog meer? Omdat je je foto cadeau heel simpel en snel online kunt vormgeven. Je uploadt je foto, onze online editor doet de rest. En ten derde: omdat er voor iedereen wat bij zit. Voor je vader het fotokussen met een foto van zijn kleinkind, voor je moeder een fotobeker voor op het werk, voor je lievelingszus een hoesje voor haar mobiele telefoon, en voor Fikkie een voerbak-met-foto (dan weet de kat dat 'ie eraf moet blijven). Geen gebrek aan cadeautips dus. Duizend-en-een originele cadeautjes kan myphotobook je niet bieden, maar we komen een heel eind. Nu foto cadeau zelf maken!  

Zo maak je een origineel cadeau online bij myphotobook

Om te beginnen: heel simpel! Het lastigste is waarschijnlijk het kiezen tussen al die cadeautips. Daarna gaat het snel: je kiest het passende product, bijvoorbeeld een fotomok of -kussen, Uploadt een mooie foto met de myphotobook online editor en bestelt online. Binnen enkele dagen worden je foto cadeau met de post bezorgd - bij jou thuis, of meteen bij de ontvanger. Kleine moeite, groot resultaat, dus snel een beetje: foto cadeau zelf maken!  

Welke foto cadeaus heeft myphotobook?

Een heleboel! Grote fotokussens, kleine sleutelhangers, fleurige hoesjes voor je mobiel, persoonlijke fotomokken en heel veel meer originele foto cadeaus. De cadeautips zijn bij myphotobook in verschillende categorieën ingedeeld:
  • eten en drinken
  • wonen
  • school, universiteit en werk
  • mobiele telefoon en iPadhoesjes
  • voor onderweg
  • speeldoed en fun

Cadeautjes uit de categorie eten en drinken

Onze bestseller is in de categorie foto cadeau op de tafel de fotomok in verschillende uitvoeringen. Maar myphotobook kan meer dan alleen koffie en thee! Wat dacht je van de volgende cadeautips, die je online kunt vormgeven: fotoglazen, fotodrinkflessen, fotobroodtrommeltjes, mueslikommetjes, ontbijtplankjes of tafelsets? Daar zit ook zeker weten iets voor jou bij!  

Mooier wonen met een foto cadeau

Het knuffeligste foto cadeau vor thuis is natuurlijk het fotokussen. Met een persoonlijke lievelingsfoto bedrukt geeft het je bed of bank net dat beetje extra. Maar er is meer: myphotobook heeft bijvoorbeeld ook fotodeurmatten en acrylglasvazen.  

Cadeautips voor school, universiteit en werk

Werken of leren kan zo leuk zijn. Ten minste met onze creatieve foto cadeaus, die je heel simpel zelf online kunt vormgeven. Nu foto cadeau voor kantoor maken! Met behulp van de myphotobook-laptoptas, het hoesje voor je mobiele telefoon of onze bestseller, de muismat, heb je je vrienden en familie ook op school of op het werk bij je (of andersom).  

Originele foto cadeaus voor onderweg

Ze kunnen overal mee naartoe: onze creatieve foto cadeaus voor onderweg. Klein maar fijn: de fotosleutelhanger. Praktisch: het katoenen tasje-met-foto. Cool/verkoelend: het zonnescherm voor de auto-met-foto. Prima cadeautips voor mensen die veel de hort op zijn. En eigenlijk ook voor ieder ander.  

Spelen en cadeautips

Bordspelen en fotopuzzels zijn originele cadeautjes waar je je hele familie een plezier mee doet. En ze zullen helemaal blij verrast zijn, als dan ook nog die persoonlijke foto op de puzzel of het spel afgebeeld is! Voor wie nog te klein voor puzzels is, hebben we de schattige myphotobook fotobeer om mee te spelen. Online maken, offline knuffelen. Nu foto cadeau voor kind maken!  

Aan de slag!

Hebben we je ervan overtuigd dat foto cadeaus de beste cadeautjes zijn? Dan grijp je fotomok, vlij je neer op je fotokussen, en bestel online voor je vrienden of familie een hele berg foto cadeaus. Van originele foto cadeaus van myphotobook kun je er namelijk nooit teveel hebben. Nu foto cadeau zelf maken! myphotobook biedt ook veel prachtige andere fotoproducten: fotoboeken, fotokalenders en wanddecoratie zijn slechts enkele voorbeelden - en je kunt ze allemaal online zelf maken en bestellen.