myphotobook Logo

Scrapbook ideeën – De beste tips voor deze nieuwe trend

Een Scrapbook? Wat is dat eigenlijk?

Scrapbooking is perfect voor iedereen die graag creatief aan de slag gaat. Kleef je foto's in het scrapbook en versier de bladzijden met afbeeldingen, spreuken en nog veel meer. Zo ontstaat een prachtig en uniek herinneringsboek.

Scrapbooking - hoe werkt dat eigenlijk? Het fijne aan scrapbooking is dat iedereen zo kan beginnen. Pak je lievelingsfoto's en onze Scrapbook Set erbij en leef je uit! Zo heb je in een handomdraai een scrapbook, ook wel smash book genoemd, vol met individueel samengestelde pagina’s. Leg je herinneringen vast en zorg ervoor dat je steeds weer aan je mooiste momenten terug kan denken. Het grote aanbod aan details dat je in onze Scrapbook Set vindt zorgt ervoor dat je nooit een tekort aan ideeën krijgt. Bovendien kun je dit herinneringsboek oneindig uitbreiden. Koop extra pagina's, retro foto's en ander materiaal en werk verder aan je scrapbook. Op deze site vind je de mooiste designs en ideeën voor je boek, maar ook tips voor het gebruik van lay-outs. Met ons keuzeaanbod tussen de thema's ‚Baby‘, ‚Travel’ en ‚Trend’, vindt je vast een voor jou passende lay-out voor je scrapbook. Wil je meer weten over de ontstaansgeschiedenis van het scrapbook? Klik dan hier.

Dit vind je in jouw Scrapbook Set

Wat krijg je allemaal? Alles in een set! Je kunt alle details en onderdelen van de set nog beter bekijken wanneer je op het plusteken dat je op de afbeeldingen ziet staan klikt.

Baby

Alles voor een perfect versierd baby-scrapbook vind je in onze Scrapbooking Decobox ‘Baby’. Met de 273 onderdelen kun je je babyalbum prachtig decoreren. De pasteltonen in het boek werken heel neutraal zodat je, of het nu om een jongetje of een meisje gaat, je scrapbook zo passend mogelijk en naar wens kunt vormgeven. Met de mooie teksten, de lieve plaatjes van vlinders en sterren, zilverfolie en glitterversieringen werkt je boek heel charmant.

Trend

De scrapbooking Decobox Trend bestaat uit 350 delen en is zo universeel ontworpen, dat de box voor ieder scrapbook-thema geschikt is. Met talrijke en verschillende vlaggenslingertjes, plakplaatjes, decokaarten, en washi tapes, deels met goudfolie versiert, kent je creativiteit geen grenzen. Trendy motieven zoals driehoeken, zigzag-patronen, ruitjes, strepen, eenhoorns, cactussen, ananassen, veertjes en ijsjes zorgen voor een prachtig versierd scrapbook.

Travel

Reiskriebels gegarandeerd! Ontwerp een eigen scrapbook met je mooiste vakantieherinneringen. Met de uit 355 onderdelen bestaande scrapbooking Decobox Travel kun je een prachtig en creatief reisdagboek ontwerpen. Decokaarten, washi tapes, vlaggenslingertjes en meer dan 300 plaatjes brengen je meteen in zomerstemming. De plakplaatjes zijn rood, groen en blauw van kleur en versiert met prachtige motieven van wereldkaarten, vissen, koffers, schepen en zonnetjes met zilverfolie.

Bestel hier jouw myphotobook Scrapbook

Bestel je Scrapbook Set heel eenvoudig bij myphotobook. Alles wat je nodig hebt om meteen van start te kunnen gaan vind je in deze set. Je kunt kiezen tussen de Scrapbook Set en de Scrapbook Set Light.

Scrapbook Set

 • Ontwerp je individuele scrapbook
 • Keuze uit 3 leuke thema's
 • Iedere set bestaat uit een scrapbooking album, scrapbooking papier, retro foto's en een scrapbooking dekobox bestaande uit kaarten, stickers, cuts en washi tape

Scrapbook Set Light

 • De beginnersversie voor iedereen die een fotoboek wil individualiseren
 • Druk je foto's af met Fotoboek Snel en kies uit een van de 3 Scrapbook Sets Light
 • Aansluitend kun je je pagina's met een scrapbooking decobox versieren

Onze video laat je zien hoe het werkt

Een scrapbook is prima om jezelf eens flink creatief uit te kunnen leven. Al je herinneringen kun je hierin kwijt. Mocht je nog wat extra inspiratie nodig hebben is deze video precies dat wat je zoekt. Het geeft je een eerste inblik in onze scrapbook lay-outs en toont je bovendien een hoop extra ideeën.

SCRAPBOOK Wat is dat?

Deze nieuwe trend is perfect voor iedereen die eens creatief aan de slag wil gaan. Vul je scrapbook met herinneringen en ideeën en verheug je op je boek. Kleef foto's en stickers op het speciale scrapbook papier, schrijf er teksten bij en versier alles met washi tape. De scrapbook lay-outs van myphotobook bieden je alles wat je nodig hebt. Zo wordt het maken van een scrapbook super-gemakkelijk en kun je meteen beginnen. Een scrapbook als persoonlijke herinnering voor jezelf, of als cadeau voor een ander.


SCRAPBOOK Wat heb ik nodig?

Eigenlijk niet veel. Het leuke aan de Scrapbook Sets van myphotobook is namelijk, dat je alles wat je nodig hebt in de set vindt. Als je de beginnersversie koopt ontvang je het Fotoalbum Snel A4 liggend en de scrapbooking decobox. In de set voor gevorderden vind je een scrapbooking album 30 x 30 cm, 10 lege pagina's, 22 retro foto's en ook een decobox. Beide modellen zijn in drie verschillende versies te verkrijgen: Trend, Baby en Travel. De scrapbooking lay-out ‘Trend’ bestaat uit 350 delen, de scrapbooking met het thema ‘Baby’ uit 220 stukken en in de scrapbooking lay-out ‘Travel’ zijn zelfs 361 delen inbegrepen.


SCRAPBOOK Hoe begin ik?

Nadat je een lay-out hebt uitgekozen kun je er direct mee aan de slag! Bedenk wat je wilt schrijven en sorteer het materiaal. Als je ongeveer weet hoe je je pagina wilt vormgeven en welk materiaal je wilt gebruiken kun je met het inplakken beginnen. Het scrapbooking papier wordt van ons meegeleverd. Wees moedig en probeer van alles en nog wat uit. We wensen je veel plezier met deze nieuwe scrapbooking-trend!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang een € 5 tegoedbon* en regelmatige aanbiedingen.

Je gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Je kunt je op elk gewenst moment van de nieuwsbrief afmelden.
*Geldt eenmalig per persoon gedurende 20 dagen op alle producten (behalve reeds afgeprijsde artikelen). Incl. btw, excl. verzending. Uitsluitend geldig op nieuwe bestellingen; niet in combinatie met andere kortingsacties of tegoeden. Minimaal bestellingbedrag 14,95 €.

Topproducten

 • Fotoboek hardcover A4 liggend
 • Fotoboek hardcover 30x30
 • Fotoboek op fotopapier hardcover A3 liggend
 • Fotoafdrukken vierkant

Over myphotobook

Betaalwijzen

myphotobook International

Colofon | Algemene voorwaarden | Privacy

Alle prijzen zijn inclusief BTW

© 2022 myphotobook GmbH

Inspiratie

 • Facebook

Download