20% Korting op Fotokalenders

✓  Topkwaliteit uit Duitsland
✓  Gebruiksvriendelijk software
✓  Beste kwaliteit en prijs

Jouw kortingscode*:

Kalender20NL

Gebruik de code tijdens het bestelproces
in het daarvoor bedoelde veld in!

Made in Germany

Snelle levering

SSL-cryptographie


Nu kalender ontwerpen en 20% met jouw kortingscode besparen

Voor jou, helemaal zelf gemaakt.’ – Dat maakt nog eens indruk bij het schenken van cadeautjes. In dit geval zelfs voor een heel jaar. Ontwerp een foto kalender aan uw computer op een hele eenvoudige en unieke manier, waarbij u zelf kiest uit een formaat, het lay-out, de achtergronden en het type kalender.

Wij printen jouw kalender met behulp van de modernste technieken, en doen dit zo vaak u jouw kalender ook maar wilt verschenken. Het is immers veel gemakellijker er eentje weg te geven, als u zelf ook een exemplaar kunt behouden.


Je fotokalender in drie stappen

Zo simpel werkt het:

1. Lievelingsproduct kiezen

2. Online vormgeven

3. Je verheugen


*Geef de bovengenoemde kortingscode tijdens het bestelproces in het daarvoor bedoelde veld in. De 20 procent code reduceert de bestelwaarde eenmalig en is geldig tm. 15.01.2019 op www.myphotobook.nl. Minimale bestelwaarde 14,99 €. Uitgezonderd reeds afgeprijsde producten. De verzendkosten worden niet gereduceerd. De korting kan niet worden gecombineerd met andere kortingen en tegoeden. De korting kan niet na plaatsing van de bestelling worden verrekend of uitbetaald. De kortingscode mag niet voor commerciële doeleinden gepubliceerd of verspreid worden.