Je eigen fotokalender maken: kalender, wandkalender, jaarplanner, bureaukalender, ...

Ontwerp je eigen fotoproduct in slechts enkele stappen
Zo simpel werkt het:
1
Lievelingsproduct
kiezen
2
Online
vormgeven
3
Je verheugen

Fotokalender maken bij myphotobook - het hele jaar zelf vormgeven

Fotokalender maken bij myphotobook: Fotokalenders zijn een goed cadeau-idee! Waarom? Omdat je er niet maar een keer naar kijkt, maar je elke maand weer wat nieuws te kijken hebt. Een fotokalender zelf maken is bovendien kinderspel: alles wat je nodig hebt zijn 12 foto's en onze online editor. Daarmee kan iedereen in een handomdraai een kalender maken.  

Cadeau-ideeën voor elke gelegenheid

Bij myphotobook voor elke gelegenheid de passende kalender maken: een bureaukalender, een wandkalender, een agenda of planner, een panaromakalender, een fotokalender op fotopapier en zelfs een foto-adventkalender! Praktisch: de kalenders beslaan weliswaar altijd een jaar, maar je kunt bij het vormgeven van je kalender zelf de beginmaand kiezen. Niet alleen een persoonlijk cadeau-idee voor de kerst dus, maar ook voor Pasen, voor een verjaardag, voor een jubileum... Noem maar op. Huppakee: een fotokalender maken en een heel jaar aan prachtige herinneringen cadeau doen.  

Fotokalenders in buitengewone papierkwaliteit

Een fotokalender begeleid je het hele jaar. Omdat het zo'n goed cadeau-idee is, wordt een fotokalender ook vaak vastgepakt, er wordt in gebladerd, hij wordt bewonderd. Daarom vinden we goede kwaliteit zo belangrijk: we zijn net zo gewetensvol bij de productie van je kalender, als jij dat bij het vormgeven ervan bent. Hoe hoogwaardig je fotokalender wordt, hangt, naast de kwaliteit van je foto's, voor het grootste deel van het gebruikte papier af. Voor onze kalenders gebruiken we twee soorten papier: het digitaaldrukpapier, optioneel met hoogglanslaklaag, en het echt fotopapier.  

Fotokalenders op digitaaldrukpapier

We weten hoeveel bloed, zweet en tranen er in het vormgeven van je kalender zitten, en hoe belangrijk je duurzaamheid, kwaliteit en stralende kleuren vindt voor je persoonlijke foto cadeau. Daarom drukken we bij myphotobook op extra wit fotodrukpapier met een hoog volume en een 250 g/m² grammage. Ter vergelijking: normaal printer- en briefpapier heeft een grammage van 80 g/m². De pagina's van je fotokalender zijn dus meer dan drie keer zo dik en stabiel.  

Hoogglans voor je fotokalender

Een spetterend cadeau-idee: als bijzonder sjiek foto cadeau kun je je fotokalender in slechts een muisklik van een hoogglanslaklaag voorzien. Daarvoor brengen we op de pagina's van je fotokalender een speciale laksoort aan.  

Fotokalenders op Echtfoto-papier

Een buitengewoon briljante beeldkwaliteit krijgt je fotokalender als je je foto's op echt fotopapier laat belichten. Zoals bij een echte fotoafdruk zijn je foto's haarscherp, gedetailleerd en hebben diepe, intensieve kleuren. We gebruiken voor onze fotokalenders op fotopapier glanzend fotopapier van Fuji, inclusief een UV-beschermlaag. Zo blijft je fotokalender gegarandeerd een leven lang kleurecht - het perfecte cadeau-idee voor fotografen met ambitie.  

Een fotokalender maken - hoe werkt dat?

Met onze online editor kun je ons gehele assortiment aan fotokalenders maken - snel, gemakkelijk en zonder software. Dankzij praktische sjablonen, clipart, achtergronden en teksten kun je je fotokalender niet alleen bijzonder snel, maar ook ongelofelijk creatief vormgeven. Formaat kiezen, foto's uploaden, online bestellen. Een cadeau-idee voor grote families (of veel vrienden): een keer vormgeven, meermaals cadeau doen. Laad je kalender voor het bestellen nog een keer in de editor, en personaliseer het titelblad in slechts enkele muisklikken tot hét foto cadeau voor je oma, opa, tante, oom, beste vriendin, mentor, voetbalteam...  

De gratis myphotobook-software

De myphotobook-software biedt je een breed scala aan exclusieve achtergronden, clipart passend bij elk mogelijk cadeau-idee, praktische sjablonen en beeldbewerkingsmogelijkheden - voor hen, die met veel tijd en creativiteit een fotokalender willen maken. De software kun je gratis downloaden op myphotobook.nl.  

Al onze kalenders in een overzicht

Of je je fotokalender nu aan de muur of op je bureau wilt hebben, en wel of niet op geraffineerd echt fotopapier - op een fotokalender begeleiden je lievelingsfoto's je het hele jaar door. Kies een formaat, upload je foto's, geef je kalender vorm, en bestel.  

Wandkalender

De klassieke fotokalender: de wandkalender is een trouwe vriend voor jou en voor de mensen om je heen. Je kunt uit een keur aan formaten kiezen, van A-5 tot A2, en we hebben ook een panoramakalender. Zo komen je lievelingsfoto's extra goed uit de verf.  

Bureaukalender

Een origineel cadeau-idee voor iedereen, die veel tijd aan zijn of haar bureau doorbrengt. Praktisch, persoonlijk en bijzonder - deze fotokalender is er altijd voor je. Geef je individuele bureaukalender vorm in een van de zeven formaten van myphotobook en werp dagelijks een blik op je mooiste herinneringen.  

Fotokalender op fotopapier

Als je een bijzonder geraffineerde fotokalender wilt maken, is de fotokalender op fotopapier iets voor jou. Of je nu voor een kleine vierkante variant, of voor een grote A3-versie kiest: Belicht op echt fotopapier zijn je lievelingsfoto op de fotokalender op fotopapier haarscherp en hebben intensieve, verzadigde kleuren.  

Agenda's en planners

Op deze fotokalender biedt myphotobook je naast je foto's ook genoeg plaats om belangrijke verjaardagen, afspraken of andere reminders te schrijven. Hetzelfde principe in verschillende formaten: agenda's en planners - door je foto's voor iedereen een blikvanger!  

Foto adventkalender

Een perfect cadeau-idee voor de kerst: met 24 persoonlijk foto's plus lekkere chocolade maakt deze fotokalender de adventtijd tot een een feest. De foto-adventkalender is natuurlijk ook zonder chocolade een mooi fotocadeau. Bij myphotobook kun je ook deze fotokalender zelf maken.