myphotobook Logo

Je eigen fotokalender maken: kalender, wandkalender, jaarplanner, bureaukalender, ...

Wandkalender A4 staand

Wandkalender A4 staand

Vanaf € 14,99

Eigen fotokalender maken

Een eigen fotokalender maken is niet alleen heel erg leuk om te doen, het is ook een prachtige herinnering aan de mooiste momenten van dat jaar. Op myphotobook kan iedereen zijn eigen fotokalender ontwerpen. Het maakt niet uit of de fotokalender een eyecatcher op de muur moet zijn of juist in het zicht van het bureau moet blijven. Een fotokalender maken is eenvoudig bij myphotobook. Kies gewoon uit één van de vier verschillende kalendertypes en maak de kalender af met je eigen foto’s en motieven. Een kalender ontwerpen zorgt ervoor dat al jouw afspraken en plannen op één plek visueel zichtbaar zijn. Met een familie kalender maken, vergeet je nooit meer de belangrijke data van je familieleden. De ruime keuze aan mooie omslagen, lay-outs en achtergronden verzekert de uitstekende kwaliteit van de fotokalenders en biedt een waardige omgeving om professionele foto's in hun volle glorie te laten schitteren. Ontdek hoe je jouw eigen fotokalender maken kan en hoe deze jouw oude herinneringen een nieuwe glans geven.

Kalender myphotobook

Voordelige kalender met foto’s kopen

Met myphotobook is de zoektocht naar een voordelige manier om een professionele kalender met foto’s te open voorbij. De intuïtieve Online Designer zorgt niet alleen voor gemakkelijke creatie, maar deze is ook nog eens helemaal gratis. Wij vinden namelijk dat een hoge vraag naar kwaliteit niet gepaard hoeft te gaan met hoge kosten. Integendeel, myphotobook zorgt ervoor dat zelfs de meest complete kalender ontwerpen voor een eerlijke prijs te koop is, ongeacht het gekozen type:Iedereen kan voor zichzelf beslissen welke soort kalender het beste bij hem of haar past. Met uitzondering van de bureaukalender zijn de fotokalenders verkrijgbaar in de afmetingen A2, A3, A4 en A5, en in de formaten 20x20 cm, 30x30 cm, 40x40 cm of 47x47 cm.

Er zijn ook veel verschillende formaten waaruit je kunt kiezen. Terwijl de één de voorkeur geeft aan een liggend formaat, kan een ander gelukkiger zijn met een staande of vierkante fotokalender maken. Het liggende formaat laat bijvoorbeeld landschapsfoto's het best tot hun recht komen. Portretformaat is daarentegen het beste voor portretten en familiefoto's. Maar welk formaat je uiteindelijk ook kiest, elke fotokalender is op zijn eigen manier iets heel bijzonders. Een kalender met foto’s vergezelt je het hele jaar door en brengt je altijd in een goed humeur als je ernaar kijkt. Het roept immers de mooiste ervaringen van vroeger op. Misschien wil je gewoon jezelf blij maken of een fotokalender maken als geschenk voor familie of vrienden. Wie hem ook ontvangt, de fotokalender van myphotobook zal zijn nieuwe eigenaar echt versteld doen staan.

Online jouw kalender zelf maken

Alles wat je nu nog scheidt van het bezit van een elegante fotokalender is een selectie van persoonlijke foto's, een klik naar de Online Designer van myphotobook, en natuurlijk wat vrije tijd. Want 12 lege maandpagina’s roepen je om gevuld te worden met kleur en leven. In de privé fotoarchieven van de laatste jaren kun je zeker enkele schatten opgraven waarmee je de gepersonaliseerde fotokalender zelf maken kan. De online ontwerptool biedt een reeks extra mogelijkheden. Talloze keuzemogelijkheden voor achtergronden, de coolste illustraties en de mooiste kaders garanderen veel plezier bij je eigen fotokalender maken.


De Online Designer start je snel en gemakkelijk op, maar is ook te downloaden als gratis fotosoftware bij kalender zelf maken. Als je eenmaal gekozen hebt tussen de standaard lay-out of een andere voorgestelde vormgeving, ben je klaar om de kalender te ontwerpen. Zodra het ontwerp van je bureaukalender of jaarplanner helemaal naar wens is, kan je direct de volledig zelfgemaakte fotokalender bestellen. Dit doe je uiteraard online bij myphotoboook. Binnen enkele dagen houd je met trots de kalender met foto’s in je handen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang een € 5 tegoedbon* en regelmatige aanbiedingen.

Je gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Je kunt je op elk gewenst moment van de nieuwsbrief afmelden.
*Geldt eenmalig per persoon gedurende 20 dagen op alle producten (behalve reeds afgeprijsde artikelen). Incl. btw, excl. verzending. Uitsluitend geldig op nieuwe bestellingen; niet in combinatie met andere kortingsacties of tegoeden. Minimaal bestellingbedrag 14,95 €.

Topproducten

  • Fotoboek hardcover A4 liggend
  • Fotoboek hardcover 30x30
  • Fotoboek op fotopapier hardcover A3 liggend
  • Fotoafdrukken vierkant

Over myphotobook

Betaalwijzen

myphotobook International

Colofon | Algemene voorwaarden | Privacy

Alle prijzen zijn inclusief BTW

© 2022 myphotobook GmbH

Inspiratie

  • Facebook

Download