Je foto achter acrylglas ontwerpen

Je foto achter acrylglas in het formaat 60x40 cm

Zo komt je mooiste foto heel groot uit

Het acrylglas in het formaat 60x40 cm is het favoriete formaat van de klanten van myphotobook. Ze past gegarandeerd op elke wand en is groot genoeg om je lievelingsfoto optimaal te laten schitteren. Achter acrylglas straalt je foto met een intensieve kleurglans. Zeer opvallende kleuren zorgen voor een echt intense beleving en nodigen je uit om te springen in je mooiste herinnering. Voor een ongelooflijke luxueuze en moderne look thuis!

vanaf € 65,99 incl. BTW excl. verzendkosten
Acrylglas 60x40 ontwerpen

DE VOORDELEN VAN ACRYLGLAS IN EEN OVERZICHT

DE VOORDELEN VAN ACRYLGLAS IN EEN OVERZICHT
>

Onze tip:Ontwerp het acrylglas

Als je geen foto kan of wil kiezen, dan kan je in onze online designer meerdere foto‘s op een groot acrylglas plaatsen. Zo creëer je in een mum van tijd een heel persoonlijke fotocollage. We raden aan om daarbij een groot formaat te kiezen zodat je mooiste foto‘s perfect worden gekaderd.

Nu acrylglas ontwerpen

Foto achter acrylglas – De ster onder de wanddecoraties

We belichten je foto op echt fotopapier, dat achter een acrylglas van 3 mm dik wordt aangebracht (gecacheerd). Zo ontstaat een indrukwekkende kleurintensiteit die zelfs professionele fotografen overtuigt. Naar keuze bieden we je ook een voordeligere variant aan: Hier drukken we je foto direct achter het acrylglas. Bij beide processen kan je zeker zijn dat je foto‘s schitterend worden weergegeven.

Nu foto achter acrylglas ontwerpen